Aplikacija Asistent

Ako ste ikada poželjeli imati više vremena za poučavanje učenika, a manje ga trošiti na školsku administraciju, probajte ovu aplikaciju.

Aplikacija Asistent je besplatna i dostupna za sve članove 5+ kluba.

Preuzmite aplikaciju

+ za 5+ članove je besplatna     + jedina u Hrvatskoj     + brzo se preuzima

Školska administracija može biti teška i oduzimati vrijeme dragocjeno za rad s učenicima. Zato Vam darujemo aplikaciju koja će silnu papirologiju pretvoriti u nekoliko klikova na ekranu.

Četiri ključne prednosti koje ćete imati s Asistentom:

1. Aplikacija će Vam predložiti učinkovite metode učenja za učenike s teškoćama.

Za učenike s teškoćama dosad ste trebali smišljati način na koji biste im približili sadržaj i sve to dokumentirali. Aplikacija ne samo što već ima predložak forme nego ima i ponuđene aktivnosti.

2. Svakog petka dobit ćete plan za sljedeći tjedan da mirno možete uživati u vikendu.

Ne morate sami tražiti i izvlačiti pripreme, mi sve radimo za Vas. Zato Vam svakog petka šaljemo pripremljene materijale – aktivnosti, linkove i posebno birane digitalne sadržaje. Uza sve to, na jednom mjestu nalaze se pune pripreme i svi ishodi, a možete dodati i svoje bilješke.

3. Raspored se automatski unosi u godišnji kalendar kako biste sve imali na oku i pod kontrolom.

U kalendaru ćete moći vidjeti blagdane, odrađene sate te dodati datume i rokove koji su Vama važni. Sva evidencija i raspored koji ste dosad morali unositi ručno piše se automatski.

4. Dobit ćete dodatne praktične materijale kako biste učenicima još bolje približili sadržaj. S obzirom na to da učenici najbolje uče u praksi, u sklopu 5+ kluba pripremili smo za Vas i dodatne (fizičke) didaktičke materijale. Bit ćemo uz Vas tijekom cijele godine. Pogledajte ovdje što Vas očekuje.

Htjeli smo da aplikacija bude što korisnija, pa smo je razvijali mjesecima s mnogobrojnim stručnjacima, od edukacijskih rehabilitatora, logopeda, pedagoga, socijalnih pedagoga i psihologa do učitelja. Za naše 5+ korisnike aplikacija je potpuno besplatna, a dostupna je za mobitele (Android ili iPhone) i osobna računala na stranici asistent.skolskaknjiga.hr

Gotovi predlošci, tjedni planovi, pripreme i automatizirani kalendari tu su da podrže Vas i Vaš način predavanja. Svaki sat koji uštedite na administraciji možete iskoristiti za sebe i ono što je Vama bitno.

Kliknite i preuzmite aplikaciju Asistent. 🙂

Preuzmite aplikaciju

+ za 5+ članove je besplatna     + jedina u Hrvatskoj     + brzo se preuzima