Lenta vremena

Lente vremena omogućuju usporedno praćenje kronologije razvoja književnosti, likovne umjetnosti, znanosti te povijesnih događanja.

Preuzmite aplikaciju:

Sve na što ste trošili bezbrojne sate Asistent priprema u sekundi!

Uštedite sate posla – Asistent sve priprema za vas!

sve za nastavu prilagođeno vašem rasporedu

Unesite svoj raspored i Asistent će pripremiti sve za nastavu za svaki vaš dan! Sva evidencija koju ste dosad morali unositi ručno piše se automatski! Asistent povezuje vaš raspored sa školskim kalendarom, bilježi svaki odrađeni sat i povezan je s pripremama, ishodima i aktivnostima.

Saznaj više

individualizirani planovi za učenike s teškoćama

U samo nekoliko koraka kreirajte individualizirane planove! Za učenike s teškoćama dosad ste trebali smišljati način na koji biste im približili sadržaj i sve to dokumentirali. Aplikacija ne samo što već ima predložak forme nego ima i ponuđene aktivnosti.

Saznaj više

razredni dnevnik i editabilni obrasci

Jednostavno kreirajte liste učenika i posebne liste (npr. za izlete, plaćanja). Pripremili smo i sve vrste editabilnih obrazaca (npr. suglasnosti).

Saznaj više

5+ kartica, korisne poveznice i izravna podrška

Nemate 5+ karticu sa sobom? Nema problema! Pripremili smo vašu 5+ karticu i u digitalnom obliku – skenirajte kod na mobitelu i ostvarite mnogobrojne popuste! Izravno kontaktirajte s našom podrškom unutar aplikacije i pristupite korisnim linkovima.

Saznaj više