Podrška

Rješavamo sve vaše probleme i štedimo vrijeme! Uz Školsku knjigu nastava nikad nije bila jednostavnija!

Novi program podrške Školske knjige 2022./2023.

1.

Sve je na jednom mjestu

Štedi vrijeme pripreme

2.

Nastava na daljinu

Spremni smo za sve scenarije

3.

Direktan pristup digitalnom sadržaju

Sigurno okružje za učenike

4.

Didaktička pomagala

Zorno poučavanje

5.

Podrška našeg tima

Tu smo za vas

6.

Podrška suradnji s roditeljima

Educiramo roditelje

7.

Aplikacija Asistent

Priprema dokumentacije i nastave u par trenutaka

8.

Akademija znanja

Stručna usavršavanja

Učiteljska stvarnost

 • Prijava učenika
  • Objašnjavanje učenicima
 • Istraživanje materijala za nastavu
 • Nedostatak didaktičkih pomagala i materijala
 • Izrada dokumentacije
 • Odgovaranje na pitanja roditelja
  • Novi kurikulum i korištenje digitalnih platformi
 • Priprema materijala za nastavu
 • Nastava na daljinu

Štedimo vam vrijeme pripreme za nastavu

Koliko vremena trošimo na pripremu nastave?

2-4 sata posla

Štedimo vam vrijeme pripreme za nastavu

Sva podrška za pripremu i izvođenje nastave na jednom je mjestu, na e-sferi.

udžbenik

radna bilježnica

priprema za sat

godišnji izvedbeni kurikulum

tematske pripreme

rješenja zadataka u radnim bilježnicama i zbirkama

drugi obrazovni materijali na jednom su mjestu

svi digitalni sadržaji pripremljeni su i organizirani prema udžbeničkim jedinicama

Školska knjiga – vaša podrška kojoj znate ime

Rješavamo sve vaše probleme. Uz Školsku knjigu nastava nikad nije bila jednostavnija!

Nastava na daljinuspremni smo na sve scenarije

Naš veliki tim urednika omogućuje nam da brzo reagiramo na različite neočekivane promjene. U nastavi na daljinu prvi smo reagirali i dokazali svoju želju i cilj da vam uvijek budemo najbolja podrška. Tu smo za vas, s podrškom koja je spremna na sve scenarije. Bez iznimke.

Štedimo vrijeme objašnjavanja i prijave učenika

Izravan pristup digitalnom sadržaju skeniranjem koda u udžbeniku, bez prijave. Sigurno okružje za učenike i neometano učenje.

Nedostatak didaktičkih pomagala je prošlost zahvaljujući pomoći Školske knjige

Svaki korisnik Školske knjige koji postane članom našeg 5+ kluba dobiva na dar didaktički pribor i posebne didaktičke pakete tijekom cijele godine – ovdje pogledajte što smo pripremili za svaki predmet.

Tu smo za vas, uživo i neposredno. Podrška kojoj znate ime!

Kad postanete korisnik Školske knjige, na raspolaganju su vam naši promotori, autori, stručni suradnici za sva vaša pitanja. Do njih možete doći izravno. Oni odgovaraju na sve vaše e-poruke neposredno i brzo.

Štedimo vaše vrijeme – kreirali smo posebnu podršku za roditelje

Umjesto vas, mi odgovaramo na sva pitanja. Pripremili smo posebne edukacije za roditelje s odgovorima na sva njihova pitanja vezana uz novi kurikulum, digitalne platforme i njihovu primjenu te posebne edukacije za emocionalno stanje učenika.

Aplikacija Asistent – sati pripreme za nastavu i administrativne poslove su prošlost!

Najveća ušteda vremena! Vaš osobni tajnik priprema sve za nastavu! Sve je na jednome mjestu. Unesite svoj raspored i Asistent priprema materijale za svaki predmet i bilježi svaki vaš odrađeni sat + još mnogo drugih funkcionalnosti.

Sav posao preuzima vaš novi osobni Asistent. Saznajte sve o Asistentu ovdje.

Ekskluzivni certificirani napredni program usavršavanja

Akademija znanja kreirana je u suradnji s Učiteljskim fakultetom i Institutom za inovacije. Podupire ga Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Najnovija znanja i najveći regionalni i svjetski stručnjaci. Tu smo da vas motiviramo, inspiriramo, probudimo kreativnost i zanimanje vas i vaših učenika te unaprijedimo komunikaciju. Vrhunski stručnjaci na svim područjima postaju vaši treneri.

Program za 2021./2022.

Mirela Španjol, prof.

Budi svoj najjači saveznik − upravljanje sobom

Mirela Španjol vodeća je hrvatska poslovna konzultantica. Direktorica je i vlasnica tvrtke Ciceron komunikacije, specijalizirane za treninge iz područja retorike, komunikacijskih, pregovaračkih vještina te leadershipa, tj. vodstva. Autorica je prvoga hrvatskog priručnika za retoriku Moć uvjeravanja. Školovala se na prestižnim domaćim i stranim poslovnim školama. Certificirana je poslovna trenerica od 2013. godine, članica je Hrvatske udruge za trenere HUC i aktivno pridonosi ugledu trenera kao profesije u društvu. Godine 2017. dobila je nagradu hrvatske udruge za odnose s javnošću HUOJ-a za doprinos struci. Svoj prvi roman „Drugi peron četvrti kolosijek“ izdala je 2018.

Izv. prof. dr. sc. Predrag Pale

Znanjem do uspjeha – upravljanje kompetencijama

Izv. prof. dr. sc. Predrag Pale rano je uočio da mu inženjerske kompetencije nisu dovoljne da inženjerska rješenja uspješno zažive kod korisnika jer im nedostaju „meke” kompetencije. Tijekom karijere gradio je i svoje znanstvene i edukacijske kompetencije, a kao pomoćnik ministra upravljačke. Danas pomaže profesionalcima poboljšavati njihove kompetencije u područjima koja im u nekom trenutku nedostaju.

Tanja Sever, specijalistica kliničke psihologije

Različiti, a isti – upravljanje razredom

Tanja Sever, specijalistica kliničke psihologije nakon više godina rada na raznim u javnom sektoru, od 2000. vodi vlastitu privatnu praksu Psihološki centar Sever. Radila je na stvaranju prijedloga Zakona o psihološkoj djelatnosti i na svim ostalim preduvjetima za stvaranje Hrvatske psihološke komore, gdje je vodila kliničku sekciju i bila članica Upravnog odbora. Intenzivno i predano bavi se dijagnostikom, tretmanom i terapijom djece i mladih u individualnim i skupnim oblicima rada. Višegodišnji je vanjski suradnik Katedre za razvojnu psihologiju Filozofskog fakulteta i Hrvatskih studija u Zagrebu i Odsjeka za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

Ana Čerenšek, prof. psih., Igor Čerenšek, mag. psych

Radi velike stvari i uživaj u malim stvarima − upravljanje stresom

Ana Čerenšek, prof. psih. Diplomirana psihologinja i mentalna trenerica. Nakon karijere u školstvu, titule stručne suradnice − mentorice, vođenja školskih sportskih timova na državnoj i svjetskoj razini, pisanja programa mentorstva učenicima sportašima, sudjelovanja u programu razvoja dvostruke karijere učenika sportaša, odlučila se za karijeru mentalne trenerice.

Igor Čerenšek, mag. psych Bivši vrhunski sportaš s diplomom iz psihologije, koju je stekao na Sveučilištu u Minnesoti, SAD, kao jedan od trojice najboljih studenata sportaša u generaciji. Igor je 13 puta uvršten u All American i dvije godine zaredom u akademski All American tim ESPN organizacije. Godine 2004. američki senat pohvaljuje ga za iznimni doprinos u sudjelovanju na Olimpijskim igrama u Ateni.