Aplikacija Asistent

Revolucija u pripremi nastave! Najveća ušteda vremena! Vaš osobni tajnik koji priprema sve za nastavu! Sve je na jednome mjestu.

Preuzmite aplikaciju:

Sve na što ste trošili bezbrojne sate Asistent priprema u sekundi!

Uštedite sate posla – Asistent sve priprema za vas!
Iskoristite vrijeme za ono što je vama bitno, nama prepustite ostalo.

sve za nastavu prilagođeno vašem rasporedu

Unesite svoj raspored i Asistent će pripremiti sve za nastavu za svaki vaš dan! Sva evidencija koju ste dosad morali unositi ručno piše se automatski! Asistent povezuje vaš raspored sa školskim kalendarom, bilježi svaki odrađeni sat i povezan je s pripremama, ishodima i aktivnostima.

individualizirani planovi za učenike s teškoćama

U samo nekoliko koraka kreirajte individualizirane planove! Za učenike s teškoćama dosad ste trebali smišljati način na koji biste im približili sadržaj i sve to dokumentirali. Aplikacija ne samo što već ima predložak forme nego ima i ponuđene aktivnosti.

razredni dnevnik i editabilni obrasci

Jednostavno kreirajte liste učenika i posebne liste (npr. za izlete, plaćanja). Pripremili smo i sve vrste editabilnih obrazaca (npr. suglasnosti).

5+ kartica, korisne poveznice i izravna podrška

Nemate 5+ karticu sa sobom? Nema problema! Pripremili smo vašu 5+ karticu i u digitalnom obliku – skenirajte kod na mobitelu i ostvarite mnogobrojne popuste! Izravno kontaktirajte s našom podrškom unutar aplikacije i pristupite korisnim linkovima.

Kreirali stručnjaci, prilagodili učitelji

Aplikaciju Asistent razvijali smo mjesecima s mnogobrojnim stručnjacima, od edukacijskih rehabilitatora, logopeda, pedagoga, socijalnih pedagoga i psihologa do učitelja. Asistent postoji već godinu dana i dorađen je do posljednjeg detalja prema povratnim informacijama učitelja i njihovim stvarnim potrebama. Tu smo za svaki vaš komentar kako bismo svakog dana unapređivali aplikaciju Asistent.

Sve što trebate, nadohvat ruke

Sve za nastavu prilagođeno vašem rasporedu i svakom vašem danu! Uštedite bezbrojne sate pripreme za nastavu. Asistent je tu da podrži vas i vaš način predavanja. Svaki sat koji uštedite na administrativnim poslovima možete iskoristiti za sebe i ono što je vama bitno. Kliknite i preuzmite aplikaciju Asistent.

Isprobajte aplikacije

Desktop aplikacija

  • za 5+ članove je besplatna
  • jedina u Hrvatskoj
  • jednostavna za korištenje

Mobilna aplikacija

  • za 5+ članove je besplatna
  • jedina u Hrvatskoj
  • brzo se preuzima