Podrška

KAKO POJEDNOSTAVNITI SVE?

NOVI PROGRAM PODRŠKE ŠKOLSKE KNJIGE 2020./2021.

 • Štedimo Vam vrijeme pripreme za nastavu
  Sva podrška za pripremu i izvođenje nastave na jednom je mjestu, na e-sferi. Udžbenik, radna bilježnica, pripreme za svaki sat, godišnji izvedbeni kurikulum, tematske pripreme, rješenja zadataka u radnim bilježnicama i zbirkama te svi drugi obrazovni materijali na jednom su mjestu. Svi digitalni sadržaji pripremljeni su i organizirani prema udžbeničkim jedinicama.
 • Nastava na daljinu – spremni smo na sve scenarije
  Naš veliki tim urednika omogućuje nam da brzo reagiramo na različite neočekivane promjene. U nastavi na daljinu prvi smo reagirali i dokazali svoju želju i cilj da Vam uvijek budemo najbolja podrška. Tu smo za Vas, s podrškom koja je spremna na sve scenarije. Bez iznimke.
  • Štedimo vrijeme objašnjavanja i prijave učenika
   Izravan pristup digitalnom sadržaju skeniranjem koda u udžbeniku, bez prijave. Sigurno okružje za učenike i neometano učenje.
  • Nedostatak didaktičkih pomagala je prošlost zahvaljujući pomoći Školske knjige
   Omogućujemo zorno poučavanje. Svaki korisnik Školske knjige koji postane članom našeg 5+ kluba dobiva na dar didaktička pomagala i posebne didaktičke pakete – ovdje pogledajte što smo pripremili za svaki predmet.
  • Tu smo za Vas, uživo i neposredno. Podrška kojoj znate ime!
   Kad postanete korisnik Školske knjige, na raspolaganju su Vam naši promotori, autori, stručni suradnici za sva Vaša pitanja. Do njih možete doći izravno. Oni odgovaraju na sve Vaše e-poruke neposredno i brzo.
  • Štedimo Vaše vrijeme – kreirali smo posebnu podršku za roditelje
   Umjesto Vas, mi odgovaramo na sva pitanja. Pripremili smo posebne edukacije za roditelje s odgovorima na sva njihova pitanja vezana uz novi kurikulum, digitalne platforme i njihovu primjenu te posebne edukacije za emocionalno stanje učenika.
  • Dugotrajna priprema dokumentacije je prošlost uz osobnog Asistenta!
   Kreirali smo posebnu aplikaciju Asistent za sve naše korisnike. Stvaranje pedagoške dokumentacije u samo nekoliko trenutaka, editabilni dokumenti, tjedne pripreme sa svim materijalima, obavijesti o važnim datumima, aktualizirani program i mnogo toga drugog. Sav taj posao preuzima Vaš novi osobni Asistent. Saznajte sve o Asistentu ovdje.
 • Akademija znanja
  Besplatna stručna usavršavanja – najveći stručnjaci za različita područja tu su za Vas
  Pokrenuli smo poseban program – Akademija znanja. Modularna predavanja kreirana prema Vašim potrebama. Tu smo da Vas motiviramo, inspiriramo, probudimo kreativnost i zanimanje Vas i Vaših učenika te unaprijedimo komunikaciju. Vrhunski stručnjaci na svim područjima postaju Vaši treneri.
  • Program za 2020./2021.
  • 7 navika uspješnog učitelja – rad na sebi
   mr. sc. Borna Lulić 
   Edukacijom se bavi 20 godina. Jedan od najtraženijih predavača u Hrvatskoj. Trener, konzultant i vanjski procjenitelj za mnoge velike kompanije iz različitih industrija. Održava različite edukacije iz poslovnih, interpersonalnih i menadžerskih vještina.
  • Komunikacijske vještine
   dr. sc. Nikša Sviličić
   Trostruki je doktor znanosti s doktoratima iz informacijske znanosti, filmologije i književnosti te komunikologije. Suvlasnik i programski direktor licencirane poslovne škole „Proactiva” te suvlasnik i kreativni direktor full service marketinške agencije „K&K”. Predavač na mnogobrojnim znanstvenim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu.
  • Inovacije i kreativno razmišljanje
   izv. prof. dr. sc. Goran Vlašić
   Profesor je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Europska marketinška akademija i konzultantska tvrtka McKinsey proglasili su njegovu disertaciju jednom od tri najbolje u svijetu na području marketinga u 2010. godini. Dobitnik je Državne nagrade za znanost, stipendije Fulbright, Nagrade „Dr. sc. Mijo Mirković” i mnogih drugih nagrada. Osnivač je Instituta za inovacije koji već više od deset godina spaja znanost i praksu u obliku razvoja inovacijskih potencijala pojedinaca i kompanija.
  • Motivirajte i inspirirajte sebe i svoje učenike
   Martina Trboglav Podvorac
   Profesorica psihologije, certificirani NLP trener, HNLP trener i NLP coach te certificirani hipnoterapeut. Viši konzultant je u Ramiru te voditelj Ramiro Leadership NLP Academy i glavni trener na Master Levelu. Radi i neprestano se razvija kao coach i medijator. Posjeduje niz certifikata s poslovnih treninga i treninga koje je pohađala u zemlji i inozemstvu.